Collectieve Inkoop Energie met Vereniging eigen huis

Het energiecollectief van Vereniging eigen huis is weer gestart. Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven en daarmee een aanbod ontvangen van de energieleverancier die de meeste korting biedt tijdens de energieveiling. Het energiecollectief was vorig jaar gewonnen door de Nederlandse energiemaatschappij. De energiemaatschappij heeft alle 77.000 ingeschreven consumenten destijds maar liefst 26,3% korting gegeven op een eenjarig energiecontract en 13% op een driejarig energiecontract. Wilt u meedoen met het energiecollectief, dan kan dat door u vóór 12 februari 2012 in te schrijven.

1. Inschrijven bij het energiecollectief van Vereniging eigen huis kan t/m 12 februari
Vrijblijvend inschrijven kan tot en met zondag 12 februari 2012. Aan het einde van de inschrijfperiode bundelt Vereniging Eigen Huis de krachten van alle inschrijvers.

2. Datum energieveiling 13 februari
Op 13 februari strijden de energieleveranciers in een veiling om het beste aanbod. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter het aanbod. De leverancier met het scherpste tarief wint de veiling.

3. Collectief energie aanbod vanaf 20 februari
Vanaf 20 februari krijgt u een persoonlijk aanbod, afgestemd op uw verbruik.

4. Overstappen? Beslis vóór 19 maart
U heeft tot 19 maart de tijd om te beslissen of u het aanbod van Vereniging eigen huis accepteert. Zo ja, dan regelt de nieuwe energieleverancier uw hele overstap. Vereniging Eigen Huis ziet erop toe dat de overstap vlekkeloos verloopt. Accepteert u het aanbod niet? Dan hoeft u niets te doen en loopt uw huidige contract gewoon door.

[ad name=”energielinks”]

[ad name=”energiecollectief”]