Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over Energiecollectief.nl? Zoals hulp met het vinden van de goedkoopste energie aanbiedingen? Of bent u zelf energieleverancier en heeft u zelf een aanbieding? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag!


Valse Werving! Callcenters en huis aan huis verkopers

Wij ontvangen berichten van mensen die zeggen dat iemand hun heeft gebeld uit naam van Energiecollectief.nl. Dit klopt niet. Want wij bellen nooit iemand op. Alle aanbiedingen die wij hebben zijn gewoon te vinden op de website Energiecollectief.nl. Wij maken geen gebruik van commerciĆ«le kanalen zoals “huis aan huis verkoop” en/of “callcenters”. Dat is simpelweg niet onze werkwijze.

Lees dit voordat u ons een bericht stuurt

Wij zullen u nooit ongevraagd benaderen. Wij werken uitsluitend online aan onze website Energiecollectief.nl. Wat personen aan de deur of aan de telefoon ook zeggen, ga nergens op in! Berichten die te maken hebben met klantenwerving uit naam van Energiecollectief nemen wij niet in behandeling.

We hebben geprobeerd om er wat aan te doen, maar dit is ons tot op heden niet gelukt. De klachten over valse werving gaan wel gewoon door helaas. Het is voor ons niet te doen om elke dag weer uit te leggen dat wij niet hebben gebeld. Daarom plaatsen we dit dus ook op de website. Wij kunnen u niet helpen als u een contract via de telefoon of via een energieverkoper aan de deur heeft afgesloten.

Lees voor meer informatie ook deze pagina. Meer informatie over valse werving uit naam van Energiecollectief.nl.

Met vriendelijke groet,
EnergieCollectief.nl