Contact

Klantenservice

Wij zijn u graag van dienst met het vinden van de voordeligste energieleverancier.

Onze energie vergelijk en bespaar service is te bereiken op 0900-5111111 (0,45 euro p/m).

Callcenters / energie verkopers

Wij ontvangen berichten van mensen die zeggen dat iemand hun heeft gebeld uit naam van Energiecollectief.nl. Dit klopt niet. Want wij bellen zelf nooit iemand op. Dus als u bent gebeld dan kan dat onmogelijk door ons zijn geweest. Alle aanbiedingen die wij hebben zijn gewoon te vinden op de website Energiecollectief.nl. Wij maken geen gebruik van verkoop kanalen zoals “huis aan huis verkoop” en/of “callcenters”. Dat is simpelweg niet onze werkwijze.

Op diverse websites zien wij mensen negatieve ervaringen plaatsen over Energiecollectief.nl. Het gaat hierbij altijd over verkopers aan de deur of aan de telefoon. Wij zijn het zat om onszelf te moeten verantwoorden voor acties die wij niet hebben gedaan. Wij willen helemaal niet bij mensen aan de deur komen of ze opbellen. Wij willen gewoon online ons ding doen op een eerlijke manier.

Energiecollectief.nl is een online initiatief om samen te werken door het gezamenlijke energieverbruik te bundelen. We bieden mensen via Energiecollectief.nl de mogelijkheid om zelf online de beste contract te vinden en aan te vragen. We gaan daar niemand voor bellen. Als u gebruik wil maken van onze diensten, dan graag op de ouderwetse manier. Gewoon online vergelijken en de beste deal uitkiezen.

Lees dit ook
Wij werken uitsluitend online via onze website Energiecollectief.nl. Wij zullen u nooit ongevraagd benaderen via telefoon of aan de deur. Wat personen aan de deur of aan de telefoon ook zeggen, ga nergens op in! Berichten die te maken hebben met klantenwerving uit naam van Energiecollectief nemen wij niet in behandeling.

Wij kunnen u niet helpen als u een contract via de telefoon of via een energieverkoper aan de deur heeft afgesloten.

Lees voor meer informatie ook deze pagina. Meer informatie over valse werving uit naam van Energiecollectief.nl.

Met vriendelijke groet,
EnergieCollectief.nl