Contact

Let op! Bent u benaderd door “Het Friesche Collectief”? “Het Friesche Collectief” is geen onderdeel van Energiecollectief.nl. Het Friesche Collectief is onderdeel van Projects4You. Neem daarom contact op met Projects4You BV gevestigd aan de Langemarktstraat 14 te Leeuwarden voor vragen over “Het Friesche Collectief”. Telefoonnummer: 085-0471127.


Bent u gebeld door “Het Energiecollectief”? Sommige mensen sturen ons berichten om van hun contract af te komen die zij eerder via een callcenter hebben afgesloten. Wij kunnen u hier niet mee helpen. Wij bellen niemand op met als doel een energie contract te verkopen.

Alle aanbiedingen die wij hebben staan op onze website Energiecollectief.nl. Wij maken geen gebruik van commercieel kanalen zoals “huis aan huis verkoop” en/of “callcenter verkopen”.

Het is onmogelijk dat u Energiecollectief.nl aan de telefoon of aan de deur heeft gehad.


Heeft u vragen of opmerkingen over Energiecollectief.nl? Zoals hulp met het vinden van de goedkoopste energie aanbiedingen? Of bent u zelf energieleverancier en heeft u zelf een aanbieding? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag!


Contact
8.5 (84.94%) 587 votes

Samen staan we sterk!