Collectieve energie inkoop gemeente Eindhoven

Energiecollectief.nl heeft voor alle inwoners in de gemeente Eindhoven aantrekkelijke collectieve energie aanbiedingen. Vul uw gegevens in om vergelijking te maken op basis van uw postcode, verbruik en uw voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld filteren op duurzame energie. Zo kunt u direct de goedkoopste duurzame energiedeals van Eindhoven kiezen.

Waarom meedoen met het Eindhoven energiecollectief

Energiecollectief.nl is het onafhankelijke energiecollectief van Nederland. Wij onderhandelen met energieleveranciers voor aantrekkelijke aanbiedingen waarmee inwoners van de gemeente Eindhoven flink kunnen besparen op hun energierekening. Inmiddels hebben meer dan 300.000 mensen gebruik gemaakt van ons aanbod en hebben daarmee een gemiddelde besparing kunnen realiseren van honderden euro’s. Een gezin met een gemiddelde energieverbruik kan zodoende al snel zo’n 450 euro per jaar besparen.

Gratis en vrijblijvend overstappen van energieleverancier

Meedoen is gratis en vrijblijvend. Heeft u een aanbod gevonden en wilt u daarvan gebruik maken, dan hoeft u alleen maar het aanvraagformulier in te vullen. Wij regelen de rest voor u. U kunt direct besparen en geld overhouden voor andere leukere dingen dan uw energierekening betalen. Als consument heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. In deze periode kunt u de aanvraag kosteloos annuleren.

Zonnepanelen advies (subsidie, aanschaffen en installeren)

Maakt u gebruik van zonnepanelen of bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Neem dan contact op met onze energie bespaarservice. Wij kunnen u helpen met de aanschaf en de installatie van de nieuwe zonnepanelen. Ook kunnen we u helpen met het aanvragen van subsidie in de gemeente Eindhoven. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen met het optimaliseren van uw mogelijkheden om zoveel mogelijk geld te besparen. Doe er uw voordeel mee!

2 gedachten over “Collectieve energie inkoop gemeente Eindhoven”

 1. Geachte….
  Gister ben ik door jullie benaderd door ene Alex de Weert..Hij vertelde dat hij via jullie regionale contractchecker deed ook was een vib-master bij Engie zei hij. Hij heeft me zonder mijn toestemming met zijn gladde praatjes aan twee contracten gesmeerd terwijl dat niet de bedoeling is….Terwijl ik al bijna 1 jaar klant ben bij Engie wil hij dat contract gaan verbreken om me daar vervolgens opnieuw aan te melden….ook heb ik zeer snelle internet van KPN waar ik 66 per maand voor betaal. Omdat mijn zoon op zolder verblijft moest op mijn slaapkamer een extra versterker modem en apparaatje gekocht om tv te kunnen ontvangen kort om veel moeite en kosten omdat ons net weg ging en door KPN is overgenomen.Nu zei hij dat T-Mobiel 1 sterke modem heeft nog sterker dan KPN en dat voor slechts eerste 3 maanden 30 euro en daarna 45 euro per maand geen aansluitkosten en aansluiting voor 2 tv s gratis…ik vertelde dat ik eerst met mijn zoon wil overleggen ik moest online tekenen voor Engie dat ik een tevreden klant was en ik moest online tekenen voor T-Mobiel voor de aanvaarding reservering voor de kortings kosten omdat ik klant bij Engie ben. Tot mijn grote verbazing en schrik stuurd Alex me 2 nieuwe contracten wat ik helemaal niet bresloten heb en kennelijk onder valse voorwenselen heb ondertekend wat moet ik nu doen? Natuurlijk wil ik geen contract met T-Mobiel basic de langzaamste internet met verbinding tot 1 tv…….
  Vriendelijke groet Astrid Rutter Hotterbeekx

 2. Beste Astrid,

  Wij benaderen niemand. Dat is niet onze werkwijze. Wij komen bij niemand aan de deur. Wij bellen ook niemand op.

  Onderteken dus helemaal niets! Als die persoon zegt dat hij voor ons werkt, dan is het een oplichter.

  Lees ook: https://www.energiecollectief.nl/valse-telefonische-werving-uit-naam-van-energiecollectief-nl/https://www.energiecollectief.nl/valse-telefonische-werving-uit-naam-van-energiecollectief-nl/

  Met vriendelijke groet,
  EnergieCollectief.nl

Plaats een reactie

9 − vier =