Collectieve energie inkoop gemeente Rheden

Energiecollectief.nl heeft voor alle inwoners in de gemeente Rheden aantrekkelijke collectieve energie aanbiedingen. Vul uw gegevens in om vergelijking te maken op basis van uw postcode, verbruik en uw voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld filteren op duurzame energie. Zo kunt u direct de goedkoopste duurzame energiedeals van Rheden kiezen.

Waarom meedoen met het Rheden energiecollectief

Energiecollectief.nl is het onafhankelijke energiecollectief van Nederland. Wij onderhandelen met energieleveranciers voor aantrekkelijke aanbiedingen waarmee inwoners van de gemeente Rheden flink kunnen besparen op hun energierekening. Inmiddels hebben meer dan 300.000 mensen gebruik gemaakt van ons aanbod en hebben daarmee een gemiddelde besparing kunnen realiseren van honderden euro’s. Een gezin met een gemiddelde energieverbruik kan zodoende al snel zo’n 450 euro per jaar besparen.

Gratis en vrijblijvend overstappen van energieleverancier

Meedoen is gratis en vrijblijvend. Heeft u een aanbod gevonden en wilt u daarvan gebruik maken, dan hoeft u alleen maar het aanvraagformulier in te vullen. Wij regelen de rest voor u. U kunt direct besparen en geld overhouden voor andere leukere dingen dan uw energierekening betalen. Als consument heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. In deze periode kunt u de aanvraag kosteloos annuleren.

Zonnepanelen advies (subsidie, aanschaffen en installeren)

Maakt u gebruik van zonnepanelen of bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Neem dan contact op met onze energie bespaarservice. Wij kunnen u helpen met de aanschaf en de installatie van de nieuwe zonnepanelen. Ook kunnen we u helpen met het aanvragen van subsidie in de gemeente Rheden. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen met het optimaliseren van uw mogelijkheden om zoveel mogelijk geld te besparen. Doe er uw voordeel mee!

1 gedachte over “Collectieve energie inkoop gemeente Rheden”

 1. Beste meneer, mevrouw,

  In onze woongroep aan de Meidoornlaan 193 in Dieren hebben wij een aantal zonnepanelen. Onze huidige leverancier is Greenchoice en per juni 2022 gaat een nieuw 1-jarig contract in met hen. Komen wij met deze leverancier in aanmerking voor subsidie?

  Postcode: 6951LZ
  Verbruik: Groene stroom – 4407 kWh
  Gas – 6688 m3

  Mochten jullie nog meer informatie nodig hebben, dan horen we het graag!
  Alvast hartstikke bedankt voor jullie reactie.

  Met vriendelijke groeten,

  Eyal Beker, namens Woongroep ’t Schaar

Plaats een reactie

8 − zeven =