Collectieve energie inkoop gemeente Roosendaal

Energiecollectief.nl heeft voor alle inwoners in de gemeente Roosendaal aantrekkelijke collectieve energie aanbiedingen. Vul uw gegevens in om vergelijking te maken op basis van uw postcode, verbruik en uw voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld filteren op duurzame energie. Zo kunt u direct de goedkoopste duurzame energiedeals van Roosendaal kiezen.

Waarom meedoen met het Roosendaal energiecollectief

Energiecollectief.nl is het onafhankelijke energiecollectief van Nederland. Wij onderhandelen met energieleveranciers voor aantrekkelijke aanbiedingen waarmee inwoners van de gemeente Roosendaal flink kunnen besparen op hun energierekening. Inmiddels hebben meer dan 300.000 mensen gebruik gemaakt van ons aanbod en hebben daarmee een gemiddelde besparing kunnen realiseren van honderden euro’s. Een gezin met een gemiddelde energieverbruik kan zodoende al snel zo’n 450 euro per jaar besparen.

Gratis en vrijblijvend overstappen van energieleverancier

Meedoen is gratis en vrijblijvend. Heeft u een aanbod gevonden en wilt u daarvan gebruik maken, dan hoeft u alleen maar het aanvraagformulier in te vullen. Wij regelen de rest voor u. U kunt direct besparen en geld overhouden voor andere leukere dingen dan uw energierekening betalen. Als consument heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. In deze periode kunt u de aanvraag kosteloos annuleren.

Zonnepanelen advies (subsidie, aanschaffen en installeren)

Maakt u gebruik van zonnepanelen of bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Neem dan contact op met onze energie bespaarservice. Wij kunnen u helpen met de aanschaf en de installatie van de nieuwe zonnepanelen. Ook kunnen we u helpen met het aanvragen van subsidie in de gemeente Roosendaal. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen met het optimaliseren van uw mogelijkheden om zoveel mogelijk geld te besparen. Doe er uw voordeel mee!

1 gedachte over “Collectieve energie inkoop gemeente Roosendaal”

  1. Hoi,
    We overwegen om zonnepanelen aan te schaffen en om hr++glas te plaatsen in ons huis (nieuwe aanbouw), om zo energie te besparen.
    We willen daarbij graag gebruik maken van de mogelijke subsidie of collectieve aanschaf. Kunt u ons hierover adviseren?

    Mvg
    Jessica Huybregts

Plaats een reactie

zeventien + elf =