energiedirect.nl

energiedirect.nl is een populaire energiemaatschappij in Nederland. De organisatie sponsort de Eindhovense club PSV en biedt groene stroom en gas zonder zorgen. Het bedrijf belooft zowel nieuwe klanten als bestaande klanten hetzelfde aanbod. Alles kan gemakkelijk online worden afgesloten. Het bedrijf is actief sinds 1 juli 2002 als Besloten Vennootschap (BV).

Particuliere en zakelijke markt

Het Nederlandse energiebedrijf levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klantne. Het bedrijf is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en gezien haar ligging was het ook een logische keuze om de Eindhovense club PSV te sponsoren. Deze sponsordeal is per 1 juli 2016 ingegaan. Het bedrijf volgde daarmee Philips op als hoofdsponsor van de populaire voetbalclub.

Handige apps

De energiemaatschappij heeft online veel mogelijkheden. Zo heeft het bedrijf twee gemakkelijke apps: Regelneef en Tankey. Met de regelneef app bent u ten alle tijden op de hoogte van uw energiezaken. Met de Tankey app bespaart u 5 cent op iedere liter brandstof die u tankt. Beide als zijn daarmee ontzettend handig en gratis te downloaden voor alle klanten van energiedirect.nl

energiedirect.nl beoordelingen

energiedirect.nl krijgt een dikke voldoende van haar klanten. Verschillende klanten bevelen het bedrijf dan ook aan, aan anderen. Op diverse onafhankelijke websites wordt het bedrijf dan ook goed beoordeeld. Echter zijn er ook enkele websites waar negatieve feedback op is gepubliceerd. Het is wel iets om rekening mee te houden, indien u wilt overstappen naar de partij.

Overstappen?

Wilt u graag overstappen naar energiedirect.nl of wilt u juist weg bij deze energiemaatschappij? Start direct met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Uw nieuwe energieleverancier zal uw oude contract voor u opzeggen: daar heeft u zelf geen werk van. Als u overstapt, ontvangt u na enkele weken een bericht over de meterstanden. Deze kunt u doorgeven en vervolgens wordt de rest voor u geleverd. Automatisch ontvangt u dan een eindrekening met hierop of u moet bijbetalen of geld terugkrijgt.

Contractperiodes

Het bedrijf werkt met vaste en variabele energiecontracten. U kunt kiezen uit een contractperiode van 1 of 3 jaar. Het is raadzaam om te kiezen voor een jaarcontract. Dan kunt u na een jaar weer overstappen naar een andere energieleverancier. Op die manier kunt u ieder jaar weer profiteren van leuke welkomstcadeaus en aanbiedingen. Ieder jaar overstappen loont altijd.

Opzegtermijn

energiedirect.nl heeft een opzegtermijn van 30 dagen. Indien u een overeenkomst heeft voor onbepaalde tijd, kunt u uw contract op ieder moment opzeggen. Gedurende de contracttijd kunt u echter niet zomaar opzeggen, want dan riskeert u een overstapboete. Loopt u contract binnen zes weken af? Dan kunt u direct starten met energie vergelijken.

Hulp nodig?

Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur uw vragen of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. Geen vraag is te gek: we horen graag van u!

2.6/10 - (50 stemmen)

Plaats een reactie

negentien − vijf =