ENGIE energie

ENGIE energie is een groen bedrijf dat zich vooral bezighoudt met de ‘duurzame toekomst’. Men heeft grote zonneparken gestationeerd in onder andere Nijmegen en Zwolle. Het toonaangevende bedrijf wil ook wereldwijd zorgen voor een beter klimaat en investeert daar dan ook in.

Handige app voor al uw energiezaken

De leverancier heeft een zeer handige app die gratis is te downloaden voor klanten. Hier kunt u onder andere uw meterstanden of eventuele verhuizingen doorgeven. Ook kunt u uw facturen bekijken of u maandbedrag aanpassen. Uiteraard krijgt u een persoonlijk account met hierin informatie over al uw energiezaken. Vanuit de app kunt u tevens de klantenservice op meerdere manieren bereiken.

Voordelen ENGIE energie

ENGIE energie produceert groene energie, biedt slimme energie-oplossingen en levert zowel aan de particuliere als zakelijke markt. Het bedrijf heeft bovendien een goede klantenservice die gemakkelijk te bereiken is. Het contact is persoonlijk én klanten kunnen hier altijd terecht. Overstappen naar deze partij is erg gemakkelijk.

Hoe werkt overstappen naar ENGIE energie?

Overstappen is ontzettend gemakkelijk. U kunt hiervoor gebruik maken van onze handige vergelijkingstool. Energie vergelijken is dan ook erg eenvoudig met deze rekentool. Selecteer eventueel uw wensen, waaronder een contractduur, en start direct met vergelijken. Vul tot slot uw postcode en huisnummer in en bekijk direct welke energieleveranciers beschikbaar zijn in uw regio. Een overstap maken is ontzettend gemakkelijk: vaak zal uw nieuwe energieleverancier het contract bij de oude energieleverancier opzeggen. U hoeft vaak alleen maar uw meterstanden door te geven en de ‘administratieve overstap’ is snel geregeld. Daarmee bespaart u al gauw enkele tientallen euro’s per maand. Geld besparen was nog nooit zo gemakkelijk.

Contractperiodes

ENGIE energie biedt diverse contractperiodes aan: helder 3 jaar, helder 1 jaar en ENGIE Open. Als u overstapt naar ENGIE energie is het raadzaam om te kiezen voor een eenjarig contract. Dan kunt u na een jaar weer overstappen naar een nieuwe energiemaatschappij en op die manier kunt u weer gemakkelijk geld besparen. Als u wilt kiezen voor een flexibel contract, kunt u kiezen voor ENGIE Open. Er is dan geen vast contract en u betaalt hierbij altijd een flexibel energietarief. Dit kan echter duurder uitvallen voor u en is het in dat geval wel raadzaam om goed naar de verschillende tarieven bekijken.

ENGIE energie beoordelingen

Over het algemeen wordt het bedrijf goed beoordeeld op diverse reviewwebsites. Doorgaans hebben zij een ruime voldoende: 8 uit 10. Daarmee is het bedrijf ook ontzettend betrouwbaar en zeker een goede keuze als energiemaatschappij. Overstappen naar dit bedrijf is dan ook een aanrader.

Energietarieven

Om de exacte energietarieven van het bedrijf na te gaan, kunt u het beste gebruik maken van onze handige vergelijkingstool. De energietarieven wijzigen verder eens per half jaar: op 1 januari en 1 juli. Dat is gangbaar bij iedere energiemaatschappij. Hiervan wordt u echter op de hoogte gesteld door het bedrijf. Zo weet u direct welke gevolgen dat heeft voor u.

Opzegtermijn

De verschillende contracten hebben een opzegtermijn van 30 dagen. Mocht u een overeenkomst hebben voor onbepaalde tijd, kunt u uw contract op ieder moment opzeggen. Houd er rekening mee dat indien u overstapt wanneer u nog een lopend contract heeft, u een overstapboete riskeert. Indien u overstapt naar ENGIE energie, wordt dit in sommige gevallen betaald. Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van het groene bedrijf.

Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie over ENGIE energie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

5.6/10 - (67 stemmen)

1 gedachte over “ENGIE energie”

  1. Als er nog iemand mij belt en vraagt of ik HUMMEL heet, sta ik niet meer voor mezelf in. Doe jullie huiswerk!

Plaats een reactie

negentien − 10 =