Geen korting maar wel hele goedkope energie

Energiebedrijven kunnen er wat van. Speciale aanbiedingen met hoge kortingen zijn niet meer weg te denken uit de verschillende acties die anno 2020 overal op internet tevoorschijn komen. Welke is nu de beste, de goedkoopste of de groenste?

Er zijn meer dan genoeg vergelijkingssites te vinden waarmee we prijzen en aanbieders van energie mee kunnen vergelijken. De goedkoopste staat meestal bovenaan en met een paar handige filteropties weet men gelijk ook welke de groenste of beste is. Maar de goedkoopste blijft toch altijd webbetje vingerdik kijken. Door de kortingsacties komen duurdere contracten bovenaan. Contracten met lage prijzen zonder korting staan pas ergens op de tiende plek. Het verschil in de netto energiekosten is slechts een paar centen per jaar.

 

Doordat veel meer mensen overstappen en dat ook nog eens jaarlijks herhalen lukt het niet elke energieleverancier winst te maken door alleen met lage tarieven te promoten. Prijsvechters zonder korting kunnen wat betreft de marge die zij overhouden bijna niet meekomen met grote energieleveranciers die met hele hoge kortingen promoten. Die korting moet men dan na een jaar ontvangen. Als alle rekeningen op tijd zijn betaald en er verder ook geen andere actievoorwaarden zijn geschonden, dan pas zal de korting worden uitgekeerd. Als dit niet het geval is, dan wordt de korting niet uitgekeerd en zal tevens het reguliere tarief in rekening worden gebracht. Het resultaat is dat de energiekosten veel hoger worden en het voordeel van de Welkomstpremie volledig verdampt is.

Kies daarom niet meer voor korting en jaarlijks overstappen. Dit is niet verstandig omdat u als het ware elk jaar wel moet overstappen om het voordeel in spee te behouden. Kies liever een energieleverancier die echt goedkoop is. Niet eentje die de goedkoopste is door een korting. Maar de goedkoopste energieleverancier door de lage prijzen voor stroom, gas en vastrecht. Dan krijgt u namelijk ook daadwerkelijk een lagere energierekening. In plaats van een sigaar uit eigen doos.

Kies voor lage tarieven van Power.nl

Vaste lage tarieven voor stroom en gas? Kijk dan eens op https://secure.power.nl. Power.nl levert energie direct van de bron. Door slimme tools kunnen klanten hun energie zaken goed in de gaten houden. Door inzicht in verbruik en kosten kunnen klanten van Power.nl eenvoudig meer grip op de kosten van energie krijgen.

Power.nl geeft geen welkomstkortingen omdat wij vinden dat dit onnodig extra handelingen en dus extra kosten meebrengt. De geen korting, maar wel altijd een scherpe prijs voor zowel stroom en gas voor nu en in de toekomst.

Wij passen onze tarieven regelmatig aan om er zeker van te zijn dat al onze klanten profiteren van onze blijvend vaste lage energiekosten.

Bereken uw voordeel en bespaar direct.

Ps: Alle klanten van Power.nl profiteren van exclusieve acties. Bij Power.nl bespaart men dus niet alleen op energie, maar ook op heel veel andere producten en diensten.

5/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie

15 + 20 =