Greenchoice

Zoals de naam van deze energiemaatschappij al doet vermoeden, is Greenchoice een zeer groene energieleverancier. De energieaanbieder levert duurzame energie dat opgewekt is uit zon, wind, waterkracht of biomassa. Ruim 400.000 Nederlanders zijn aangesloten bij deze maatschappij en het bedrijf groeit alleen maar verder. Kiest u voor een schone en duurzame toekomst? Dan is dit de energiemaatschappij waar u voor kunt kiezen.

Waarom Greenchoice?

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en investeert ook in een duurzame toekomst. Het groene bedrijf investeert in verscheidene projecten om stroom nóg duurzamer te maken. Ook wil het bedrijf ernaar toe dat alle stroom wordt opgewekt in Nederland. Tot nu toe gaat het om zon 70%, maar men wil naar 100% toe. In 2020 wil men dit voltooien. Het bedrijf krijgt bovendien een goede gemiddeld beoordeling van een 8. Uw energiezaken kunt u bovendien gemakkelijk regelen en de klantenservice is erg klantvriendelijk. Er is een handige app beschikbaar, waar u ook goed inzicht hebt op uw huidige verbruik.

Bos-gecompenseerd gas

Klanten van Greenchoice kunnen er ook voor kiezen om bos-gecompenseerd gas aan te schaffen. De uitstoot wordt dan namelijk gecompenseerd met diverse CO2-projecten. Er worden onder andere nieuwe bomen aangeplant. Wilt u groene stroom en gecompenseerd gas? Start dan met energie vergelijken en kies voor deze energiemaatschappij in de vergelijkingstool.

Handige app

Deze energiemaatschappij heeft ook een handige app: de BOKS app. Met behulp van deze handige app heeft u altijd live inzicht op uw energieverbruik. U kunt daardoor ook gemakkelijk besparen op uw maandelijkse lasten, want de app geeft aan wat het meeste stroom verbruikt. Hiervoor heeft u wel de BOKS-meter nodig. Daarvoor betaalt u eenmalig 50 euro en nog een maandbedrag van € 2,50 per maand. Met behulp van deze slimme meter kunt u gemakkelijk besparen. De investering haalt u er daarom ook gemakkelijk uit. Kiest u voor duurzaam? Kies dan ook voor deze handige app en bespaar.

Energiepakketten

U heeft keuze uit diverse energiepakken bij deze duurzame energieaanbieder: Groen uit Nederland, Wind uit Nederland en Biomassa uit Nederland. Enkele contracten zijn maandelijks opzegbaar en hebben een kortingsgarantie. Wind uit Nederland heeft vaste tarieven en heeft een contractperiode van een jaar. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een driejarig contract. Het is echter raadzaam om te kiezen voor een eenjarig contract. Op die manier kunt u na een jaar weer overstappen naar een andere energiemaatschappij. In dat geval kunt u wederom profiteren van diverse welkomstacties en kortingen. Na een jaar overstappen loont altijd. U kunt er echter ook voor kiezen om uw contract te verlengen.

Overstappen naar Greenchoice?

Wilt u graag overstappen naar Greenchoice? Overstappen is gelukkig erg gemakkelijk. U kunt als eerste energie vergelijken in onze handige rekentool. Vervolgens kunt u een goed pakket selecteren. Dan wordt u doorverwezen naar de website van de energiemaatschappij naar keuze. Hier kunt u overstappen binnen slechts enkele minuten. U kunt gebruik maken van de gratis overstapservice. Indien u al klant bent bij het bedrijf, en u verhuist, kunt u een week voor de sleutelafdracht uw nieuwe gegevens doorsturen.

Contract opzeggen?

Wilt u niet overstappen, maar juist uw contract opzeggen en overstappen naar een andere maatschappij? Dat kan ook! Start direct met energie vergelijken en zoek direct naar de goedkoopste energieleverancier. Als u uw contract wilt opzeggen en ook geen stroom meer wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met Greenchoice. Uw contract helemaal opzeggen kan om meerdere redenen: als er bijvoorbeeld iemand overleden is, waardoor u helemaal geen stroom meer hoeft te ontvangen. Ook bij een verhuizing naar bijvoorbeeld een huurhuis inclusief gas, water en licht is het helemaal opzeggen van uw contract natuurlijk raadzaam. Deze energiemaatschappij heeft een standaard opzegtermijn van 30 dagen.

Contract verlengen?

Wilt u niet overstappen, maar uw contract verlengen? Indien u bezit over een aflopend contract, kunt u uw contract ook verlengen. Over het algemeen biedt Greenchoice u standaard een nieuw contract aan. U kunt het aanbod accepteren, maar u kunt ook vrijblijvend energie vergelijken en kijken bij een andere energiemaatschappij. Er zijn ook nog diverse andere groene energiemaatschappijen, waaronder Budget Energie.

Hulp nodig?

Wilt u graag overstappen naar Greenchoice, maar heeft u nog enige vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. We helpen u uiteraard graag met al uw vragen. Stuur uw vraag óf vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. Uiteraard horen we graag van u. Neem gerust contact met ons op.

2.6/10 - (50 stemmen)

1 gedachte over “Greenchoice”

  1. ik ben nu zelf prive bij greenchoice. wil voor een ander prive ook nieuwe abonnement afsluiten bij greenchoice maar kan ze in het overzicht niet meer vinden. betekent dit dat de anderen allemaal goedkoper zijn.

Plaats een reactie

5 × 2 =