NEC start nijmegen energie collectief

Voetbalclub NEC gaat zakenpartners en fans de mogelijkheid geven om hun energierekening te verlagen. De Nijmeegse voetbalclub roept haar leden op om deel te nemen aan het Nijmegen EnergieCollectief. Voetbalclub NEC dat collectief energie wil inkopen voor de leden bij ‘groene’ energieleveranciers denkt dat de besparing voor de deelnemers kan oplopen tot 15 procent van de huidige energierekening.

NEC is met de gemeente Nijmegen en duurzaamheids-organisatief Het Groene Hert een belangrijke partner in het energiecollectief. De aftrap van het energiecollectief is zondag, voorafgaand aan de wedstrijd NEC-Twente. Dan kunnen bedrijven meedoen met het Nijmegen energiecollectief. Vanaf januari 2013 kunnen ook fans meedoen aan het nec energiecollectief.

Of het Nijmegen energiecollectief ook daadwerkelijk goedkoper is dan gewoon energie inkopen bij energieleveranciers valt nog te bezien. Mocht u willen weten wat de energiekosten zijn bij de verschillende energieleveranciers, dan raden wij u aan om de energiekosten te berekenen op de voorpagina van Energiecollectief.nl. Energiecollectief.nl is het enige onafhankelijke energiecollectief van Nederland. Dat betekent dat we samenwerken met alle energieleveranciers en dus alle aanbiedingen terug zijn te vinden op Energiecollectief.nl.

Plaats een reactie

8 + 17 =