NLE energie

De Nederlandse Energie Maatschappij, ook wel de NLE, is de grootste onafhankelijke energieleverancier in Nederland. De energiemaatschappij levert tegen zeer scherpe tarieven. Men werkt onder het motto: hoe meer concurrenten, hoe lager de prijs. In de loop der jaren zijn er dan ook steeds meer energiebedrijven bij gekomen, waardoor de prijzen ook steeds gunstiger zijn geworden. Wilt u een gunstig energietarief? Kies dan voor deze voordelige, maar toch grote en traditionele partij.

Waarom NLE?

De NLE is de traditionele en betrouwbare energieleverancier die alles net een tikkeltje anders doet. De diensten zijn gepersonaliseerd en de service is klantgericht. De prijzen zijn transparant en eerlijk en daarmee is het zeker één van de betere organisaties. U heeft keuze uit verschillende pakketten en bovendien kunt u ook een handige app downloaden.

Over de Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij wordt niet alleen goed beoordeeld door klanten, maar ook door de medewerkers zelf. Uit een onafhankelijk onderzoek is namelijk gebleken dat medewerkers erg tevreden zijn over het bedrijf. Er komen weinig klachten binnen en het personeel is erg sympathiek. Het bedrijf wil dat medewerkers zoveel mogelijk plezier in hun werk hebben. Dat resulteert ook in een goede klantenservice.

Handige app beschikbaar

De NLE app is speciaal beschikbaar voor klanten van de energiemaatschappij. Met de innovatieve app heeft u altijd inzage op uw verbruik, gegevens, termijnbetalingen en tarieven. Tevens kunt u vanuit de app rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. De verbruiksmeter is erg handig: hiermee kunt in een oogopslag zien of uw verbruik in lijn ligt met uw termijnbedrag. Zo staat u niet voor verrassingen aan het einde van het jaar. Ligt uw verbruik veel lager dan uw termijnbedrag? Dan kunt u uw termijnbedrag direct aanpassen in de app. Ook kunt u gemakkelijk verlengen, indien u dat wilt. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Nieuw: alles in 1 pakket

De NLE biedt tegenwoordig ook een nieuwe dienstverlening aan: het alles in 1 pakket (internet, televisie en telefonie). Dat is bijzonder, want van oorsprong is het een energiemaatschappij. Men wil echter de markt doorbreken en wil een groter aanbod aanbieden. Ook hier hanteert men scherpe tarieven. U kunt overstappen van telecomaanbieder, indien u beschikt over een aflopend contract of een contract voor onbepaalde duur.

Energiepakketten bij de NLE

De Nederlandse Energie Maatschappij heeft diverse energiepakketten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor 1 jaar vast, 3 jaar vast of 5 jaar vast. Over het algemeen kunt u het beste kiezen voor 1 jaar vast. Hierbij krijgt u al een flinke bonus en u kunt na een jaar weer overstappen naar een nieuwe energiemaatschappij. Dan kunt u na een jaar dus ook weer profiteren van welkomstacties en aanbiedingen.

Overstappen?

Wilt u graag overstappen naar NLE? Start dan direct met energie vergelijken via onze handige vergelijkingstool. Indien u een contract voor onbepaalde duur heeft, kunt u direct overstappen naar deze partij. U kunt dan de NLE selecteren bij ‘aanbieders’, zodat u alleen een overzicht krijgt van deze maatschappijen. De overstap gaat vervolgens erg gemakkelijk. De nieuwe energiemaatschappij zegt uw oude energiecontract op en zorgen ervoor dat de overstap naadloos is. Zo zit u nooit zonder gas en licht. Het betreft dan in principe ook alleen maar een administratieve wijziging waar u ontzettend veel geld mee kunt besparen. Niet alleen handig, maar ook nog eens erg voordelig.

Contract opzeggen?

Als u klant bent bij de NLE, en u wilt overstappen, kunt u ook de vergelijkingstool gebruiken. Hier kunt u energie vergelijken en overstappen naar een nieuwe leverancier. Als u uw contract helemaal wilt opzeggen, kunt u contact opnemen met de Nederlandse Energie Maatschappij. Stuur de klantenservice van het bedrijf en bericht dat u uw contract wilt opzeggen. Dat kan bijvoorbeeld indien u verhuist en zodoende geen stroom meer nodig heeft.

Contract bij NLE verlengen?

Indien uw contract is omgezet in een contract met onbepaalde duur, kunt u er ook voor kiezen om uw contract te verlegen. Vaak is het echter verstandiger om over te stappen. Doorgaans is een ‘verlengingsbonus’ minder dan een bonus bij een overstap. Indien u echter tevreden bent over de maatschappij, kunt u hier ook blijven. U kunt gebruik maken van de rekentool om te verlengen of u kunt contact opnemen met de maatschappij voor een gepersonaliseerde deal.

Hulp nodig?

Wilt u graag overstappen, maar heeft u nog enkele vragen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze website? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina en dan helpen wij u uiteraard graag. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur uw vragen (of enkele vraag) zo specifiek mogelijk door: wij helpen u graag!

2.9/10 - (69 stemmen)

2 gedachten over “NLE energie”

  1. ik werd opgebeld door iem (020-2184159) van NLE collectief in de avond. Vroeg mij of er veranderingen zijn. Ik zei u kunt wel beweren dat u van NLE collectief ben, maar ik weet niet wie u bent en ik geef geen info door aan onbekende. Hij hing daarna direct op.
    Komt dit telefoon van jullie?

  2. Nee, dit komt niet van ons! Wij laten uw reactie toe om andere mensen hier ook van op de hoogte te brengen.

    Met vriendelijke groet,

    Energiecollectief.nl

Plaats een reactie

2 × 2 =