Nuon

Nuon is één van de grotere energieleveranciers van Nederland. Het bedrijf levert gas en licht aan bijna twee miljoen particulieren, bedrijven en organisaties in het land. Nuon maakt onderdeel uit van het grotere Vattenfall, wat één van de grootste Europese bedrijven is in de productie van stroom en gas. Daarnaast levert het bedrijf ook verscheidene energiebesparende maatregelen, waaronder isolatie, cv-ketels en ventilaties.

Waarom kiezen voor Nuon?

Nuon is een populaire energiemaatschappij waar u terecht kunt voor verschillende contracten. Men levert niet alleen betrouwbare producten, maar ook nog eens tegen een scherp tarief. U heeft keuze uit een groot aanbod, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Het personeel is deskundig en u profiteert als nieuwe klant van diverse welkomstkortingen en acties.

Diverse welkomstaanbiedingen

De energiemaatschappij heeft diverse leuke welkomstaanbiedingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een gratis Samsung tablet cadeau krijgen, maar kunt u ook cadeaubonnen verkrijgen. Als u liever keiharde euro’s heeft, kan dat ook in de vorm van een cashbackkorting. Ook bestaande klanten kunnen profiteren van verschillende kortingen. Zo kunt u zich aanmelden voor het exclusieve spaarprogramma voor bestaande klanten.

De handige app van Nuon

Deze energieleverancier heeft ook een gratis app beschikbaar gesteld voor bestaande klanten. De handige app kent verschillende voordelen. Zo heeft u altijd inzicht op uw verbruik en kunt in een oogopslag bekijken wat uw verbruik was in een bepaalde periode. Via de app krijgt u tevens een seintje of u uw termijnbedrag kunt aanpassen, indien dat nodig is. Uiteraard kunt u dit ook doen zonder deze melding. Daarnaast kunt u ook energie besparen door een bespaardoel in te stellen. Met behulp van de gepersonaliseerde tips kunt u gemakkelijker besparen op uw energielasten.

De handige app is vooral gericht voor inzicht op het verbruik. Echter kan de app, indien u toestemming geeft, ook de standen van uw slimme meter ophalen. Dat is persoonlijke informatie en daarom dient u daarvoor ook toestemming te geven.

Welke pakketten zijn er?

Nuon heeft verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor 1 Jaar vast, 3 Jaar vast of ‘Blijven Loont’. Met een eenjarig of driejarig contract heeft u altijd een vast tarief. U krijgt bij de verschillende contractperiodes een ander cadeau. Afhankelijk van uw wensen, kunt u daar een keuze uit maken. Daarvoor kunt u het beste gebruik maken van onze handige vergelijkingstool. Indien u een flexibel contract wilt, kunt u kiezen voor Blijven Loont. Hier betaalt u het actueel tarief.

Zakelijk energie afnemen?

Als ondernemer kunt u ook kiezen voor Nuon. Het bedrijf biedt namelijk ook energie aan voor zzp’ers, het MKB en grootzakelijke klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor collectieve energie zakelijk? Hiervoor kunt u een aanvraag doen bij ons.

Hoe werkt overstappen naar Nuon?

Overstappen naar Nuon is ontzettend gemakkelijk. Hiervoor kunt u energie vergelijken in onze vergelijkingstool. Standaard staan alle energieaanbieders in dit overzicht. Echter kunt u ook filteren op Nuon bij ‘aanbieders’. Dan krijgt u alleen overzicht van de verschillende pakketten van deze energiemaatschappij. Als u een pakket heeft gevonden, kunt u deze bekijken op de website van de aanbieder. Hier kunt u de benodigde gegevens invullen en u kunt uw nieuwe contract direct afsluiten. Uw nieuwe energiemaatschappij verzorgt de overstap voor u.

Bedenkt u zich?

Als u zich bedenkt, kunt u uw bestelling altijd nog annuleren tot 14 dagen. Dat is namelijk de wettelijke bedenktermijn. Dit is geldig voor zowel een online als een telefonische bestelling. De overstap afblazen is gelukkig ook nog eens helemaal kosteloos. Neem daarvoor altijd contact op met de energiemaatschappij in kwestie en vraag een bevestiging via de mail. Dat is erg belangrijk.

Contract bij Nuon opzeggen?

Wilt u graag uw contract bij Nuon opzeggen? Indien u een contract heeft voor een onbepaalde tijd kunt u direct uw contract opzeggen. De opzegtermijn is 30 dagen en dan wordt uw stroom afgesloten. Als u echter wilt overstappen, kunt u er ook voor kiezen om energie te vergelijken. Vrijwel alle energiemaatschappijen bieden een gratis overstapservice. Overstappen loont dan ook altijd.

Huidige contract verlengen?

Over het algemeen kunt u beter overstappen naar een nieuwe energieaanbieder, omdat u dan het meeste voordeel behaalt. Als u uw contract verlengt, krijgt u vaak een kleine ‘verlengingsbonus’. Als u echter tevreden bent over uw huidige contract, kunt u deze uiteraard ook verlengen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Nuon of uw contract verlengen met behulp van onze vergelijkingstool.

Hulp nodig?

Wilt u graag overstappen, maar heeft u nog vragen? Geen probleem, want u kunt ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur uw vragen bij voorkeur zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen.

2.7/10 - (61 stemmen)

Plaats een reactie

vier − twee =