Over Energiecollectief.nl

Energiecollectief.nl is het onafhankelijke energieplatform van Nederland en werd in 2009 opgericht om met zoveel mogelijk mensen een vuist te vormen tegen de alsmaar stijgende energieprijzen. Door het energieverbruik van duizenden consumenten en ook bedrijven te bundelen kunnen we makkelijk onderhandelen met de verschillende energieleveranciers.

Energiecollectief.nl helpt u graag met besparen op de kosten van energie. Inmiddels maken ruim 300.000 mensen ieder jaar gebruik van onze collectieve energie deals. Huishoudens met een gemiddeld energieverbruik besparen honderden euro’s. Bedrijven besparen duizenden!

Hoe zit het dan met groot zakelijk? Ook als u een heel hoog verbruik heeft kunnen wij helpen. Ga dus niet direct in op het eerste eerste, tweede of derde aanbod. Vergelijk alle aanbieders!

Of laat het ons voor u doen! Wij doen ons uiterste best om voor u de beste deal te krijgen.

Doe ook mee met het energiecollectief en bespaar gemakkelijk en snel op uw energiekosten. Iedereen kan meedoen. Hoe meer mensen meedoen hoe meer korting we kunnen krijgen. Meedoen met het onafhankelijke energiecollectief is gratis en kost u dus helemaal niets!

Over Energiecollectief.nl
7.8 (77.67%) 292 votes

Samen staan we sterk!