Oxxio

Oxxio bood nieuwe klanten eerst altijd een gratis tablet of een ander welkomstcadeau aan. Die tijd heeft het bedrijf echter achter zich gelaten: het richt zich nu vooral op scherpe aanbiedingen, waarbij klanten profiteren van flinke kortingen. Dat zijn dus keiharde euro’s die u daarmee bespaart. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar bij deze energiemaatschappij.

Waarom kiezen voor Oxxio?

Deze energiemaatschappij biedt zeer gunstige tarieven, zonder onnodige extra’s. Op die manier bent u voordelig uit en houdt u geld over. Bovendien is er een handige app beschikbaar, waarbij u direct inzage hebt op uw verbruik. In 2016 heeft het bedrijf zelfs de prijs voor ‘beste energieleverancier in Nederland’ gewonnen. De prijs is gebaseerd op prijs en kwaliteit.

Hoog serviceniveau

Oxxio heeft een prijs gewonnen en dat is niet voor niets. Het bedrijf heeft namelijk een bijzonder hoog serviceniveau dat als prettig wordt ervaren door klanten. De klantenservice werd reeds beoordeeld met een 7,5 en dat is bijzonder hoog.

De handige Oxxio app

De energieleverancier heeft ook een handige app die u gratis kunt downloaden. Ruim de helft van alle klanten van het bedrijf gebruikt de app. Met de slimme en innovatieve tools in de app kunt u uw energiezaken gemakkelijk regelen. De handige app analyseert uw verbruik en geeft gepersonaliseerde tips om het verbruik te minderen. Ook kunt u uw termijnbedrag gemakkelijk bijstellen, indien dat nodig is. De handige app geeft zelf aan wanneer dit nodig is. Uiteraard kunt u dat ook zelf bekijken. Indien gewenst kunt u ook direct contact opnemen met de klantenservice.

Profiteren van cashbacks

Als u wilt overstappen naar Oxxio, kunt u profiteren van diverse cashbacks. Naast cashbacks profiteert u tevens van vaste lage tarieven. Afhankelijk van het contract, betaalt u de eerste maanden ook minder. De cashbacks kunnen afhankelijk zijn van uw verbruik. Mocht u bijvoorbeeld weinig stroom verbruiken, zal de cashback ook lager uitvallen.

Energiepakketten

Als u wilt overstappen naar Oxxio, heeft u keuze uit diverse energiepakketten. U kunt kiezen voor 1 Jaar vast, 3 Jaar vast of het modelcontract. Bij de eerste twee pakketten heeft u een voordelig vast tarief: afhankelijk van uw contract dus één of drie jaar zekerheid. Tevens krijgt u bij beide pakketten een flinke cashback. Het is raadzaam om te kiezen voor een eenjarig contract. U kunt dan na een jaar weer overstappen naar een andere energieaanbieder. Dan kunt u ook wederom weer profiteren van nieuwe welkomstacties en aanbiedingen. Overstappen loont dus ook altijd.

Hoe kan ik overstappen naar Oxxio?

Wilt u graag overstappen naar Oxxio? Start dan direct met energie vergelijken en vind direct de beste energiedeal. Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk diverse maatschappijen vergelijken. Wilt u alleen de pakketten van Oxxio vergelijken? Selecteer deze energiemaatschappij dan bij ‘aanbieders’. Overstappen is vervolgens erg gemakkelijk. U kunt het het pakket naar keuze bekijken op de website van de aanbieder. Hier kunt u uw nieuwe contract direct afsluiten. De overstap wordt verder helemaal voor u geregeld.

Wettelijke bedenktermijn

Als u bent overgestapt naar Oxxio kunt u dit nog binnen 14 dagen annuleren. Dit is de wettelijke bedenktermijn die zowel geldig is voor een telefonische bestelling als een internetbestelling. Opzeggen is ook helemaal kosteloos. U kunt hiervoor altijd contact opnemen met de energiemaatschappij.

Uw contract opzeggen?

Heeft u een contract bij Oxxio, maar wilt u deze juist opzeggen? Dan kunt u ook energie vergelijken en overstappen naar een nieuwe aanbieder. Wilt u echter helemaal uw stroom afsluiten, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een huurwoning waar gas en licht bij inzit? Dan kunt u ook uw contract helemaal opzeggen. Hiervoor zult u contact moeten opnemen bij Oxxio. U kunt de klantenservice bereiken via het telefoonnummer 0900 – 55 66 777. Indien u de app heeft, kunt u ook middels de app contact opnemen met de energieleverancier. Deze energiemaatschappij heeft een opzegtermijn van 30 dagen.

Contract verlengen?

Als u tevreden bent over Oxxio, kunt u er ook voor kiezen om uw contract te verlengen. Een verlengingsbonus is vaak minder dan een welkomstbonus, maar als u tevreden bent kunt u hier natuurlijk blijven. Neem contact op met de klantenservice van Oxxio of kies voor verlengen in onze vergelijkingstool.

Hulp nodig?

Wilt u graag overstappen naar Oxxio, maar heeft u nog enige vragen met betrekking tot energie vergelijken? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Tijdens kantooruren helpen wij u graag met al uw vragen. Stuur uw vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen.

2.9/10 - (58 stemmen)

Plaats een reactie

5 × 1 =