Pure energie

Pure Energie is een groene energieleverancier en is wellicht wel dé meeste groene keuze die u kunt maken. Het bedrijf is vier jaar op rij verkozen tot ‘groenste energieleverancier van Nederland’ en wordt goed beoordeeld door diverse onafhankelijk instanties, waaronder de Consumentenbond en Greenpeace. Het bedrijf zet zich in voor een betere en duurzame toekomst en heeft de harten van veel Nederlanders dan ook veroverd.

Waarom Pure Energie?

Als u wilt bijdragen aan een beter milieu, is Pure Energie een verstandige keuze. De energie bestaat voor 99% uit windenergie en voor 1% uit zonne-energie. Dat betekent dat het écht groen is en er ook geen fossiele brandstoffen bij komen kijken. Het bedrijf beheert diverse windmolenparken in Nederland en daarmee wordt het ook opgewekt in eigen land.

Over Pure Energie

Deze energiemaatschappij maakt onderdeel uit van Raedthuys. Dit bedrijf is al voor een langere periode actief in de energiesector. Men ontwikkelt windmolenparken en zet zich in voor een groenere toekomst. Om zich goed te kunnen richten op de consumentenmarkt, heeft men Pure Energie opgericht. Het is een ontzettend succesvol bedrijf, omdat steeds meer mensen kiezen voor duurzame energie. Als u voor écht groen wilt kiezen, kunt u dan ook overstappen. Wellicht niet het goedkoopste, maar zeker het groenste.

Welke energiepakketten zijn er?

U heeft bij deze energieleverancier keuze uit verschillende pakketten. Zo kunt u kiezen voor 1 Jaar vast, 3 Jaar vast of een variabel contract. Met de eerste twee pakketten bent u verzekerd van een vast tarief: van te voren weet u precies waar u aan toe bent. Met het variabele pakket heeft u een variabel tarief. Echter heeft u hier ook de garantie dat het maandelijks opzegbaar is. U zit dus nergens aan vast en u kunt ten alle tijden weer overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Uit verschillende reviews komt naar voren dat de overstap vlekkeloos verloopt.

Hoe kan ik overstappen naar Pure Energie?

Overstappen naar deze groene energieleverancier is gelukkig erg gemakkelijk. U kunt namelijk zonder veel omkijken overstappen. Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u gemakkelijk en snel energie vergelijken. Als u zich bij Pure Energie wilt, kunt u alleen deze aanbieder selecteren in het overzicht. Vervolgens krijgt u direct een overzicht met de verschillende pakketten. Als u voor duurzame energie in het algemeen wilt kiezen, kunt u dat ook selecteren in de handige vergelijkingstool. Mocht u het juiste pakket hebben gevonden, kunt u gemakkelijk de overstap maken. Klik op ‘bekijken’ en vervolgens wordt u doorgeleid naar de website van onze partner. Hier kunt u uw nieuwe contract afsluiten.

Wettelijke bedenktermijn

Indien u een nieuw contract afsluit, kunt u zich altijd nog beroepen op 14 dagen herroepingsrecht. Dat wil zeggen dat u een bedenktermijn heeft van 14 dagen. Dat geldt voor zowel een telefonische als een online bestelling.

Contract opzeggen?

Bent u al klant bij Pure Energie, maar wilt u juist uw contract opzeggen? Dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van het groene bedrijf. U kunt hen gratis bellen op het nummer 0800 – 222 88 85. De klantenservice is erg professioneel en assisteert u graag met het opzeggen van uw contract. Indien u wilt overstappen naar een andere maatschappij, kunt u er ook voor kiezen om energie te vergelijken. Met behulp van de overstapservice die verschillende energiemaatschappijen bieden hoeft u zelf gelukkig helemaal niets meer te doen.

Uw huidige contract verlengen?

Bent u al klant bij deze groene energieleverancier en wilt u uw contract verlengen? In dat geval kun u ook gebruik maken van onze handige vergelijkingstool. Er rollen dan direct een aantal nieuwe aanbiedingen uit. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de klantenservice. Wellicht dat zij u een beter aanbieding kunnen doen. Echter concurreert het bedrijf niet op prijs, maar kiest het écht voor duurzaamheid. Het is in ieder geval goedkoper dan het betalen van een variabel tarief, welke vaak ingaat op het moment dat uw contract wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde duur.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over de overstap of heeft u andere vragen over het energie vergelijken? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Geen vraag is voor ons te gek, dus stel ze gerust! We horen graag van u.

2.8/10 - (57 stemmen)

Plaats een reactie

een × drie =