Robin energie

Robin Energie is een energiebedrijf dat stroom en gas wil leveren tegen een zeer scherpe tarief. Het bedrijf profileert zich dan ook als budgetmaatschappij. Volgens het bedrijf heeft iedereen recht op gas en licht en dat moet dan ook tegen een voordelig tarief. U kunt zowel als particulier als zakelijke klant een contract afsluiten bij de maatschappij.

Grijze stroom

Het bedrijf levert momenteel uitsluitend grijze energie. Het is dus ook geen duurzame energieleverancier. Het bedrijf levert ook geen slimme energiebesparende technologieën, waaronder de slimme meter. Echter kunt u wel tips volgen om vooralsnog energie te besparen. U kunt echter wel een slimme meter aanschaffen en deze laten instellen. Robin Energie kan op die manier op afstand wel zien waar het verbruik ligt. U kunt daarmee vooralsnog de kosten beperken. Mocht u dat niet willen, dan hoeft dat natuurlijk niet.

Overstappen naar Robin Energie

Als u afgesloten dreigt te worden bij uw huidige of voormalige energiemaatschappij, kunt u altijd overstappen naar Robin Energie. Men is van mening dat iedereen recht heeft op gas en licht. Met behulp van de handige vergelijkingstool kunt u energie vergelijken van deze maatschappij. Indien u bij deze partij wilt, kunt u dat instellen bij de filters. Selecteer Robin Energie bij ‘aanbieders’ voor een compleet overzicht. Het is raadzaam om een pakket te kiezen voor één jaar. U kunt dan eventueel na een jaar weer overstappen naar een andere partij, die eventueel wel duurzaam is. Het bedrijf neemt eventuele overstapboetes niet over.

Wettelijke bedenktermijn van 14 dagen

Bent u overgestapt naar Robin Energie, maar heeft u toch spijt van deze keuze? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling vooralsnog ongedaan maken en afzeggen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Geef aan dat u de bevestiging van de opzegging per mail of brief wilt ontvangen. U kunt bellen naar 0318 – 754 862 of mailen naar service@robinenergie.nl.

Contract bij Robin Energie opzeggen?

Bent u klant bij dit bedrijf en wilt u dit contract graag opzeggen? Dan kunt u contact opnemen via het nummer 0318 – 754 862 of mailen naar service@robinenergie.nl. Het bedrijf is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Als u wilt overstappen kunt u echter energie vergelijken met behulp van onze handige vergelijkingstool. De overstap wordt doorgaans geregeld door uw nieuwe energiemaatschappij. Op die manier zult u nooit zonder gas en licht zitten.

Betalingen aan Robin Energie

De meeste betalingen gaan middels bewindvoerders of budgetbeheerders. Deze mensen gaan over het budget van hun cliënten en zullen dus ook de energierekeningen voldoen. Het bedrijf incasseert middels automatisch incasso op een vaste datum in een maand.

Hulp nodig?

Wilt u graag klant worden bij Robin Energie, maar heeft u nog enige vragen over de gang van zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpt onze klantenservice u graag tijdens werkdagen. Wij zijn bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en helpen u graag met al uw vragen. Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust.

2.6/10 - (54 stemmen)

Plaats een reactie

elf + 5 =