Total gas & power

Total Gas & Power is energie voor ondernemers. Als ondernemer ontspringt u de dans niet: u heeft huis-, tuin- en keukenenergie nodig. Energie draagt echter bij aan uw ondernemingsdoelstellingen en is onmisbaar. Natuurlijk wilt u dat als ondernemer zo voordelig mogelijk. Dan houdt u geld over voor investeringen in onder andere groei, omzet en rendement. Energie vergelijken voor het bedrijfsleven? U kunt kiezen voor Total Gas & Power!

Voor ZZP en MKB

Total Gas & Power is er niet alleen voor de grote ondernemingen. Ook zzp’ers en het MKB kan profiteren van voordelige energie. U kunt een contract afsluiten voor 1, 3 of 5 jaar en u ontvangt altijd 100% groene windstroom. U profiteert van een vast energietarief en daarmee weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Uiteraard ontvangt een heldere facturen van de levering met hierop de benodigde bedrijfsgegevens. De overstap wordt volledig geregeld door Total Gas & Power: wel zo gemakkelijk!

Grootzakelijke klanten

Ook grootzakelijke klanten kunnen profiteren van goede energiedeals. Gas en stroom wordt tegen een voordelig tarief geleverd. Dit is bij grote bedrijven altijd advies op maat, zodat het goed bij uw onderneming past. Uiteraard levert Total Gas & Power zowel gas, stroom of beide varianten. Hier kunt u zelf een keuze uit maken. U ontvangt heldere facturen met hierop alle benodigde factuurgegevens.

100% groene windenergie

Windenergie is schoon en komt voort uit een bron die nooit opraakt. Immers blijft het altijd waaien. De CO2-uitstoot is maar liefst 50 keer lager dan bij grijze stroom. Alleen bij het bouwen komt er namelijk CO2 vrij: na drie tot zes maanden draaien heeft de windturbine deze CO2-uitstoot bespaard in vergelijking tot grijze stroom. Tijdens de levensduur van een dergelijk toestel, wekt het apparaat circa 80 keer zoveel energie op die er nodig is om er eentje te bouwen.

Waarom kiezen voor Total Gas & Power?

  • Total Gas & Power levert betrouwbare energie voor ondernemers. Iedereen met een KvK-registratie kan een aanvraag indienen;
  • Het bedrijf levert 100% groene windenergie en daarmee is het duurzaam. Dat kunt u ook op uw eigen website vermelden, zodat uw eigen klanten zien dat u duurzame energie aanschaft;
  • U profiteert van scherpe tarieven voor zowel gas als stroom;
  • Heeft u vragen? Het bedrijf heeft een professionele klantenservice dat gericht is op persoonlijke contact;
  • Heldere facturatie met de benodigde factuurgegevens. Bij het hebben van verschillende locaties.

Heb ik een bedenktermijn als zakelijke klant?

Binnen de wet wordt er onderscheid gemaakt tussen consumenten en zakelijke klanten. Het onderscheid is van belang bij onder andere de hoogte van de opzegvergoeding en de bedenktermijn. Er is dus ook een verschil tussen ZZP, MKB en grootzakelijke klanten. Bekijk de actuele voorwaarden op de website van Total Gas & Power.

Fiscale voordelen voor ondernemers

Als ondernemer kunt een percentage van de investering (waaronder bijvoorbeeld zonnepanelen) van de belastbare winst aftrekken. Ook heeft de overheid diverse stimulerende wetgeving ingevoerd om bedrijven te laten ‘vergroenen’.

Verschil tussen consumenten- en zakelijke energie

Stroom komt allemaal uit hetzelfde stroomnet, dus het stroom zelf is hetzelfde. Echter zit er een verschil in de bestemming van het pand: is het zakelijk of niet? In het geval van zakelijk is de aansluiting ook zakelijk. Hiervoor krijgt u dan ook een factuur met daarop de benodigde bedrijfsgegevens.

Contract opzeggen

Indien u uw contract bij Total Gas & Power wilt opzeggen, kunt u een bericht sturen naar de klantenservice van het bedrijf. Mocht u overstappen naar een ander bedrijf, dan hoeft u niets te doen. De overstap wordt in dat geval geregeld door de nieuwe energiemaatschappij. U kunt Total Gas & Power bereiken via het nummer 088 – 33 45 072 op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Eventueel kunt u ook mailen naar customerservice@totalgp.nl

Opzegtermijn

Indien u uw contract wilt opzeggen, is het raadzaam om te kijken naar de contractduur. Als u het contract ver voor de afloopdatum verbreekt, betaalt u een flinke opzegvergoeding. Dat is minimaal 15% van de resterende waarde van het contract. Dat is erg prijzig.

Betalingen aan Total Gas & Power

Total Gas & Power incasseert met behulp van de automatische incasso. U kunt niet zelf bepalen op welke datum de termijnbedrag wordt afgeschreven. Toal incasseert vanaf de factuurdatum. Mocht u liever zelf overboeken, betaalt u extra kosten. Een factuur kost dan 3,03 euro extra.

Hulp nodig?

Wilt u graag overstappen naar Total Gas & Power, maar heeft u nog enige hulp nodig bij uw overstap? Of heeft u andere vragen met betrekking tot energie vergelijken? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Wij helpen u graag met al uw vragen: stuur deze zo specifiek mogelijk door voor een compleet antwoord.

2.6/10 - (61 stemmen)

3 gedachten over “Total gas & power”

  1. Thank you, I have just been looking for information approximately
    this subject for a long time and yours is the best I’ve came upon so far.
    However, what concerning the bottom line? Are you certain in regards to the supply?

Plaats een reactie

twintig − veertien =